Kundcase

 

Filmeye_Menu

 

Filmeye.se

Filmeye.se är en oberoende webbsajt för filmrecensioner. Sajten drivs av Jan-Eje Ferling, författare, filmproducent och redaktör för Filmeye.se.

Vi gjorde denna sida med hjälp av WordPress.

ULVIS_Menu

ULVIS

ULVIS är en ideell förening där ungdomar mellan 16 och 30 år, med olika modersmål och goda kunskaper i svenska, lär vuxna Internet och datorer.

Vi gjorde denna sida med hjälp av WordPress.

Tur Iran – Äventyrsresor till Iran

TurIran

TurIran är en resebyrå som ligger i Uppsala och ordnar resor till Iran. Resorna följer ett på förhand bestämt program och ämnar ge inblickar i den iranska kulturen och det iranska samhället.

Vi gjorde denna sida med hjälp av WordPress.

Renvarld-ikon

RENVÄRLD

RENVÄRLD är en städ- och flyttfirma i Stockholm. Företaget erbjuder såväl RUT-tjänster för privatpersoner som städning av förskolor, skolor och kontor.

Vi gjorde denna sida med hjälp av WordPress.


Frisörer & Salonger

Appen Frisörer & Salonger används för att hitta en bra frisersalong nära den plats där man befinner sig. Användare har möjlighet att recensera och betygsätta salonger, och salongerna har själva möjlighet att lägga upp presentationer.

Appen finns på App Store och var en beställning av företaget iShare AB.

Pars Saffron

Pars Saffron är ett företag som importerar saffran från Iran och som är ensamt i Norden om att kunna erbjuda ett komplett utbud av saffransprodukter.

När vi tog över hade företaget en sajt som byggde på föråldrad teknik, och försök att uppgradera tekniken hade lett till ett stort antal problem. Vi löste samtliga dessa problem.

Sajten använder WordPress och WooCommerce.